linkedin-logo LinkedIn  |  sitemap-ikon Sitemap

dk-flag​   uk-flag   de-flag

Urmagerelever fra ZBC på besøg


 ​

ZBC Ringsted har henvendt sig til Michael Lundbech A/S og spurgt om vi vil være inspirator/samarbejdspartner for urmagereleverne på ZBC Ringsted. Da Michael Lundbech A/S gerne vil hjælpe unge mennesker, så de får det bedste grundlag for deres fremtidige karriere, så har vi naturligvis sagt; ja tak!

Urmagerleverene har været på besøg på virksomheden, og det var en fornøjelse at spore den store interesse, idérigdom og videbegærlighed hos de unge mennesker.

Lærer Lis Jonna Margrethe Hansen, ZBC, skriver:

”Mødet med Michael Lundbech A/S blev etableret i forbindelse med undervisning i faget ”Teknologi”. Eleverne skal lære at arbejde løsningsorienteret - innovation er nøgleordet.

Michael Lundbech startede med at høre om elevernes indgangsvinkel til faget, hvilket gav næring til elevernes opfattelse af, at deres måde at arbejde med løsninger på faktisk var brugbare. Denne snak førte videre til, at Michael fortalte om sin egen opstart af virksomheden. Grundindstillingen hos Michael var ”gør det simpelt”.

En sætning som fik stor betydning for elevernes videre arbejde med faget. En ting var at høre dette i undervisningen, men at opleve en passioneret virksomhedsejer udtale det, gav eleverne ekstra arbejdsglæde. Det får stor indflydelse på deres videre arbejde med den uddannelse, de er i gang med.

Måden besøget hos firmaet Michael Lundbech A/S formede sig på viser, hvor stor betydning det har for de unge mennesker at møde den verden, de er på vej til. Det at kunne koble teoretisk viden fra skolen med den viden, der bliver formidlet af en passioneret virksomhedsejer, kan kun beskrives som et skub i retning at et højere fagligt niveau for de unge mennesker. Det er det Danmark har brug for.

Endnu engang tak for et godt og inspirerende virksomhedsbesøg!”

Hos Michael Lundbech A/S ser vi frem til at følge eleverne og ønsker dem alle held og lykke i fremtiden.