linkedin-logo LinkedIn  |  sitemap-ikon Sitemap

dk-flag​   uk-flag   de-flag

Borgmester Henrik Hvidesten og centerchef Mads Stougård Kristiansen besøgte Michael Lundbech A/S’ 600 m2 nye produktionslokaler

​Michael Lundbech A/S havde den 21. juni 2017 besøg af Ringsteds borgmester Henrik Hvidesten og centerchef Mads Stougård Kristiansen (Erhvervs-, Fritids- og Kommunikationscenter). Efter rundvisning i virksomheden og en introduktion til Michael Lundbech A/S’ produktion af komplette værktøjer til sprøjtestøbning i plast, formgivende komponenter til stamforme og plastemner til brug i forskellige udviklingsfaser indenfor medico-industrien, gik turen videre for at besigtige produktionsudvidelsen på 600 m2, hvor fase 1 skal igangsættes pr. 1. august 2017.


I dagens anledning var den røde løber lagt ud i de foreløbig tomme lokaler, men en plan over indretningen blev fremvist og gennemgået af formand Keld Harbo og direktør Michael Lundbech.

Michael Lundbech A/S planlægger at udvide produktionskapaciteten i sprøjtestøbeafdelingen for at kunne tilgodese kundernes ønsker om produktionskørsel af mindre serier i ramp-up fasen. Herved kan vi skabe værdi for kunderne ved at kunne køre flere emner end hidtil, før værktøjet flyttes til et produktions-site.


Vi kan også støbe flere emner i vores stamformssystem, som jo ikke forlader Michael Lundbech A/S. Kunderne kan hermed forsinke deres investering i produktionsværktøj, de opnår, at produktionsværktøjet bliver bedre baseret på den viden man får ved at køre en større produktion på prototype-værktøjet eller pre-produktionsværktøjet, de får en større sikkerhed for et velfungerende produktionsværktøj i sidste ende, idet det har bevist, at det kan køre f.eks. 100.000 skud, inden det sendes afsted til slutdestinationen.


Vi er rigtig stolte af, at borgmester Henrik Hvidesten og centerchef Mads Stougård Kristiansen havde tid og lyst til at besøge virksomheden og høre om Michael Lundbech A/S’ fremtidsvisioner og planer, samt hvilke muligheder de kan få for Ringsted kommune.