linkedin-logo LinkedIn  |  sitemap-ikon Sitemap

dk-flag​   uk-flag   de-flag

Danmarksmester 2017

​​

Foto: Bauer Foto


Stort tillykke til vores værktøjsmagerlærling Jimmi Therkelsen, som i sidste weekend vandt Danmarks Mesterskabet i BMX. Jimmi kører for Københavns BMX Klub og har haft en sæson med mange internationale løb, som både har budt på højdepunkter og desværre også et par irriterende skader.


På BMXR’s hjemmeside kan man læse, at Jimmi Therkelsen uden tvivl er en af de mest populære kørere, vi har i Danmark. Overalt han kommer frem, tiltrækker han sig opmærksomhed fra både publikum og fra de andre kørere. For mange af de helt unge kørere, er han et stort forbillede. Jimmi Therkelsen er elite-kører og har de seneste par år været en af dansk BMX’ internationale profiler. Han kom i EM-finalen i Verona i 2016 og missede kun lige netop OL-cuttet, da han i forbindelse med kvalifikationen styrtede i et afgørende heat. Flere andre profiler på BMXR mener, at Jimmi er en af de kørere, vi skal holde særligt øje med i 2017.


Vi glæder os til at følge Jimmi og ønsker ham alverdens held og lykke, når han senere i år skal deltage både i EM og VM.