linkedin-logo LinkedIn  |  sitemap-ikon Sitemap

dk-flag​   uk-flag   de-flag

5 nye ansigter hos Michael Lundbech A/S

Fra venstre: værktøjsmagerlærling Casper Andersen, plastmager Nick Görmez Lauritsen, plastmager Zvonimir Malesic, kvalitetstekniker Thomas Wilken-Breinberg og praktikant Michael Baagø Øhlenschlæger.


I forbindelse med en stigende efterspørgsel på produktion af sprøjtestøbte plastemner i ramp-up fasen har Michael Lundbech A/S hen over sommeren udvidet produktionsafdelingen og ansat nye medarbejdere.


Nick Görmez Lauritsen er ansat som plastmager 

Nick er uddannet plastmager i 2000 og har yderligere flere års erfaring med ledelse og kvalitetskontrol. Nick kommer fra en stilling som plastmager/testkører hos Sonion A/S, Roskilde.


Zvonimir Malesic er ansat som plastmager 

Zvonimir er uddannet plastmager i 2001, uddannet som produktionsteknolog med speciale i plast, certificeret fra International Education MDC Healthcare og G&A Moulding Technology. Zvonimir kommer fra en stilling som line leader hos Prent Denmark, Holbæk.


Nick og Zvonimir har begge beskæftiget sig med opstilling, indkøring og optimering af sprøjtestøbeværktøjer, renrumsproduktion og udarbejdelse af relevant kvalitetsdokumentation. Nick og Zvonimir bidrager samlet med 30 års erfaring indenfor sprøjtestøbt plastproduktion.


Thomas Wilken-Breinberg er ansat som kvalitetstekniker 

Thomas er uddannet som IRCA-certificeret auditor og har i de sidste 13 år opnået stor erfaring i ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO 14001 og OHSAS 18001, ISO 13485, PS9000, QS9000 og GMP-regler. Herudover har Thomas en bred akkrediterings-/certificeringserfaring.


Casper Andersen er ansat som værktøjsmagerlærling 

Casper kommer fra grundforløbet til værktøjsmager på NEXT> Erhvervsuddannelser i København. Caspers plan er at uddanne sig til værktøjstekniker.


Michael Baagø Øhlenschlæger er praktikant 

Michael læser til markedsføringsøkonom på Erhvervsakademi Sjælland, Campus Roskilde. Michael har læst faget Eksport og Internationalisering og klassen har i den forbindelse brugt Michael Lundbech A/S som case. Michael er hos os i et praktikforløb på 3 måneder og vil efterfølgende i sin eksamensopgave tage udgangspunkt i en udvalgt problemstilling fra virksomheden.


Vi er enormt glade for at byde vores nye kolleger velkommen på holdet og vi glæder os meget til samarbejdet.