linkedin-logo LinkedIn  |  sitemap-ikon Sitemap

dk-flag​   uk-flag   de-flag

ISO 9001:2015-certificeringen er i hus!

 ​Medarbejderne hos Michael Lundbech A/S fejrer ISO 9001:2015-certificeringen.Michael Lundbech A/S i rivende udvikling

Michael Lundbech A/S har i de sidste par år været inden i en rivende udvikling. Vi er specialister i at optimere plastemner og vore kunder er hovedsageligt medico-virksomheder i Danmark, Tyskland og Sverige. Det unikke ved vores virksomhed er, at vi rummer alle processer fra emnemodning af plastemner til masseproduktion.


Udvidelse af forretningsområde fra prototypefremstilling til også at masseproducere plastemner

I forbindelse med beslutningen sidste år om at udvide vore forretningsområde fra prototypefremstilling til også at masseproducere plastkomponenter hos Michael Lundbech A/S, har vi lejet 600 m2 bygninger, installeret maskiner og ansat en næsten komplet organisation af specialister til sprøjtestøbeafdelingen.


På den måde afhjælper vi vores kunders udfordringer i ”ramp up”-fasen, hvor Time to Market er et issue.


ISO 9001:20015 Certificering

Michael Lundbech A/S har fokus på kvalitet og er blevet certificeret uden afvigelser af Bureau Veritas Certification Denmark A/S efter den internationale kvalitetsstandard ISO9001:2015. Ledelsessystemet er et vigtigt styringsværktøj for at imødekommer både vores kunders skrappeste kvalitetskrav og interne krav for kontinuerlige forbedringer. Hele flowet og processerne gennem virksomheden er omfattet af ledelsessystemet og herudover tilgodeses kundernes individuelle krav til kvalitetsstyring og stikprøvekontrol.


ISO 9001:2015 certificeringen samt de øgede produktionsfaciliteter har haft en positiv effekt for virksomheden, da både vores eksisterende som nye kunder stiller krav til, at vi kan honorere den internationale kvalitetsstandard ISO 9001:2015.


Hvis du vil høre mere om Michael Lundbech A/S, og hvad vi kan tilbyde din virksomhed, så kontakt os på tlf. 5761 0964 eller send os en mail på info@michaellundbech.dk.