linkedin-logo LinkedIn  |  sitemap-ikon Sitemap

dk-flag​   uk-flag   de-flag

Udvidelse af kompetencer og værktøjer hos projektledelsen


På billedet – der er taget umiddelbart efter endt kursusforløb - ses de glade medarbejdere med deres kursusbeviser. Fra venstre ses underviser Nina Drejer Nielsen, kvalitetstekniker Thomas Wilken-Breinberg og projektlederne Lars Hjalager, Casper Carstensen, René Hansen og Peter Møldrup.


Hos Michael Lundbech A/S er det utrolig vigtigt for os, at medarbejderne interesserer sig for deres arbejde og har værktøjerne og kompetencerne til at udføre opgaverne. 

Vi er netop blevet ISO 9001:2015-certificeret og i den forbindelse har vi optimeret processerne i virksomheden, derfor giver det god mening at optimere vores projektleders kompetencer og værktøjer, så de har en bredere vifte af løsningsmuligheder i deres daglige arbejde.


Projektlederne hos Michael Lundbech A/S har derfor gennemført et firmatilpasset kursus i projektledelse, hvor de har fået flere værktøjer til at håndtere alle deres ”kasketter”, som sælgere, beregnere, konstruktører og projektledere, så de er bedre klædt på til at give Michael Lundbech A/S’ kunder den bedste oplevelse.


Kurset er gennemført på virksomheden i samarbejde med Nina Drejer Nielsen fra Roskilde Tekniske Skole og har taget udgangspunkt i en eksisterende projektcase fra virksomheden. Kurset har derfor været både udviklende, motiverende, lærerigt og i den grad levet op til projektledernes forventninger og krav.


Vi glæder os til, at vores kunder kan nyde godt af de optimerede kompetencer og værktøjer hos Michael Lundbech A/S.