linkedin-logo LinkedIn  |  sitemap-ikon Sitemap

dk-flag​   uk-flag   de-flag

​Kompetent rådgivning til jer – med fokus på at skabe størst mulig værdi i prototypefasen

Rådgivning

Udnyt vores erfaring og indgående kendskab til alle de væsentlige elementer der omgiver et sprøjtestøbt plastprodukt. Med udgangspunkt i det aktuelle plast emne/produkt rådgiver vi om den vifte af muligheder, der findes for at skabe mest mulig læring af prototypefasen. Vi vil sætte fokus på de steder, hvor det giver mening for produktet at sætte ind med optimeringer - også i forhold til den tilstedeværende tid og økonomi. Vores kreativitet sikrer, at vi finder frem til mange muligheder for optimeringer og løsninger.

Optimering

Overordnet fokus er altid produktionssikkerhed og en optimal støbeproces. Afhængig af produktets funktionalitet og design, og hvor store mængder dette skal produceres i over tid, vil optimeringen rette sig mod råvare volumen, kast, flow, styrke, delelinjer, indløbsplacering og type. Vi har også mulighed for at inddrage flowsimulering for at sikre, at optimeringerne har den ønskede effekt på støbeprocessen.

Værktøjsdesign

Design af værktøjskomponenterne går ofte i tæt tråd med optimeringerne på produktet. Under optimeringsprocessen dannes der delelinjer og indløbsgeometri, som videreføres til værktøjsdesignet.

© Michael Lundbech – Intelligent tooling | Rådgivning og optimering på prototyper

​Ansvarlig(e)

​Michael Lundbech

Administrerende direktør

+45 57 66 09 41

ml@michaellundbech.dk